Administratiekantoor Barnfield

U levert de bonnetjes en facturen, wij doen de rest

Onze werkwijze

 

werkwijze administratiekantoor barnfield

Contact met ons opnemen:

Het gemakkelijkste is om of het contactformulier in te vullen, dan nemen wij zo snel mogelijk telefonisch contact met je op. Je mag ons natuurlijk ook gelijk bellen. De telefoonnummers staan onderaan deze pagina.

Telefonisch intakegesprek:

In ons eerste telefonische contact bespreken we jouw behoefte en wensen. nadat we een aantal vragen hebben gesteld over jouw onderneming en de administratie daarvan kunnen we aangeven wat de kosten zullen zijn. Als beide partijen een samenwerking zien zitten kunnen we een volgende stap zetten.


Kennismaking;

Wij willen weten met wie we gaan samenwerken en dat geldt natuurlijk ook voor jou. Als administratiekantoor zijn wij verplicht om onder meer jouw identiteit vast te stellen, dat zullen we doen aan de hand van je identiteitsbewijs. Uit efficiency is een teams-overleg een handige manier nader kennis met elkaar te maken. Verder zijn we vanuit de WWFT verplicht een klantonde3rzoek te doen.

Vastleggen afspraken:

Nadat we overeenstemming hebben bereikt en de formaliteiten hebben afgerond zullen we de afspraken vastleggen in een overeenkomst. 

Samenwerken met de boekhouder:

Het is onmogelijk zonder een goede samenwerking een correcte boekhouding en juiste en tijdige fiscale aangiftes te verzorgen. Jij beschikt over de informatie en de documenten, zoals facturen en wij moeten ervoor zorgen dat alles juist en tijdig in de boekhouding wordt verwerkt.


Digitale samenwerking met de boekhouder


digitale samenwerking boekhouder

Het is niet meer van deze tijd om maandelijks met een stapeltje facturen en bankafschriften naar de boekhouder te rijden en deze documenten af te leveren zodat de boekhouder ze in de boekhouding kan invoeren. De aanlevering van facturen en bonnetjes gebeurt bij ons digitaal. Je mailt of scant de bonnen of facturen eenvoudig met onze App op je smartphone. 

We zullen je niet lastig vallen met welke boekhoudkundige handelingen wij vervolgens doen, daar heb je juist ons voor ingehuurd. Wij zorgen ervoor dat je administratie het hele jaar door "bij is" en we tijdig de belastingaangiftes insturen. Daarna hoor je van ons welk bedrag je aan belasting moet betalen of welk bedrag je van de belastingdienst terug gaat ontvangen.

Na een boekjaar wordt het jaar afgesloten met een eindbalans en een verlies en winstrekening. Deze informatie (tezamen met nog wat andere informatie) vormt de basis van je aangifte inkomstenbelasting die wij voor jou en je eventuele fiscale partner verzorgen.

Als je werkt vanuit een BV, dan verzorgen we ook de aangifte Vennootschapsbelasting en het deponeren van de jaarrekening bij de Kamer van Koophandel. Ook sta je bij je BV "op de loonlijst". We maken de noodzakelijke loonstroken en jaaropgaves en doen  maandelijks de aangifte loonheffing.  Onze missie is om je te ontzorgen. Om die reden zorgen we ook voor de (verplichte) verslagen van de Algemene Vergadering van Aandeelhouders (AVA), zodat ook op dat punt alles in orde is.


Online boekhouder

Eenvoudig bonnen, facturen en bankmutaties aanleveren

Via onze app lever je eenvoudig al je bonnen en facturen aan. Dat klinkt simpel en dat is het ook. Je maakt een foto van je bonnetje en stuurt hem via de app door naar de administratie in Exact. Een factuur mailen mag natuurlijk ook.overstappen boekhouder

Ik heb al een boekhouder maar wil overstappen, kan dat?

Ja, dat is heel eenvoudig. Nadat een aantal noodzakelijke formaliteiten is geregeld nemen wij jouw gehele administratie in korte tijd over. De afgeronde jaarrekening van je vorige boekhouder vormt de basis van jouw administratie. Is deze nog niet klaar? Geen probleem, we lossen het voor je op.
Neem contact met ons op voor een kennismaking of een offerte.

  • U kunt ons bellen op 0345-849698 of 06-41681871
  • of mailen op info@administratiekantoorbarnfield.nl
  • ga naar de contactpagina  CONTACT
  • of u kunt gebruikmaken van het contactformulier aan de rechterzijde van deze pagina.E-mailen
Bellen
Map
Info